Літо, спека і … морозиво. Вибір у магазинах величезний, проте й вдома можна приготувати чудовий десерт! Домашнє морозиво - не так складно, як може видатись на перший погляд. Пропонуємо вам рецепт домашнього пломбіру в шоколадній глазурі.

Вам знадобиться на 6 порцій:

  • 300 мл згущеного молока
  • 300 мл жирної сметани або вершків
  • 100 гр чорного шоколаду.

Хід приготування:

На паровій бані розтопіть шматочки шоколаду. Помішуйте, щоб сформувалась рівномірна субстанція.

У паперові одноразові стаканчики налийте 2-3 столові ложки шоколаду.

Популярні новини зараз
Мобілізовані з рф "самознищуються" горілкою дорогою в Україну, а матері мріють збагрити синів-наркоманів Чому Писаренко і Нікішин з "Дизель Студіо" поїхали розважати росіян, Танкович все пояснив: "Дуже банально, потрібно..." Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов передав ЗСУ корисний презент для відплати окупантам: "До перемоги" Найскладніший опалювальний сезон: українцям підказали дешевий варіант обігріву будинку
Показати ще

Рухаючи і обертаючи стаканчик, розподіліть шоколад на стінки. У вас вийде шоколадний стаканчик.

Поставте стаканчики на 10 хв у холодильник, щоб шоколад взяв форму.

Холодні вершки чи сметану збийте до пружної піни.

Додайте до піни згущене молоко.

Продовжуйте збивати, щоб у вас сформувалась однорідна маса.

Вершкову масу розкладіть по вашим стаканчикам.

Після цього стаканчики знову повертаються у холодильник на 10 хвилин.

Після цього засуньте у кожен стаканчик дерев'яну ложечку.

Покладіть стаканчики у холодильник, тепер на 5 годин.

Останній момент: перед подачею обережно надріжте стаканчик і дістаньте морозиво!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заливний пиріг з помідорами - оригінальна випічка з простих овочів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", заготовки, які не шкодять здоров'ю - топ продуктів для зберігання в морозилці.

Також "Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння