Як відомо, вже більше чотирьох років тому популярна українська акторка, зірка серіалу "Будиночок на щастя" Анна Кошмал вирішила перейти на веганське харчування. Знаменитість відмовилася вживати м'ясо та будь-які інші продукти тваринного походження. Однак, це абсолютно не заважає Анні чудово та молодо виглядати, а також добре себе почувати. Більш того, акторка не рідко експериментує з рецептами та радує своїх близьких смачними веганскими стравами. В цей раз Кошмал вирішила поділиться своїм веганским рецептом оладок з тофу та шпинатом. Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

Анна Кошмал, пресслужба Нового каналу

Інгредієнти:

  • тофу – 2 пачки;
  • шпинат – 1 пучок;
  • морква – 1 шт.;
  • борошно тапіока (пшеничне) – 4 ст. л.;
  • спеції (сіль, перець, італійські трави) – за смаком;
  • соєвий соус – 2 ст. л. на 200 мл води;
  • масло для смаження.

Спосіб приготування:

1. Спочатку очищаємо, промиваємо й відварюємо до м'якості моркву.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

2. Потім відварюємо шпинат у воді з соєвим соусом.

3. Коли морква зі шпинатом приготуються, змішуємо їх з тофу та ретельно розминаємо все за допомогою виделки.

4. Далі додаємо борошно та спеції.

5. Все добре перемішуємо та формуємо оладки. Смажимо під кришкою на кокосовому маслі.

6. Перед подачею до столу можна прикрасити оладки за смаком.

Анна Кошмал, пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що літній десерт – йогуртовий террін з ягодою сподобається тим, хто любить легкі страви без зайвих солодощей. Цей рецепт досить незвичайний і досить простий.

Як повідомляв портал "Знай.ua", абрикосове варення, приготоване на зиму за цим рецептом, стане і смачним прикрасою будь-якого чаювання, і чудовою начинкою для випічки.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати смачний мармуровий сметанний пиріг з ягодами.