У курки, яка маринована в йогурті, просто приголомшливий смак. М'ясо виходить ніжне, ароматне і м'яке, а сама скоринка - золотиста та хрустка. Зробити такий маринад дуже швидко і легко навіть для того, хто зовсім не вміє готувати. У рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, а йогурт можна замінити густим кефіром. Також солити м'ясо потрібно зовсім небагато, так як в маринаді присутній соєвий соус. Цей рецепт ніколи не підведе дбайливих господинь, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.

Інгредієнти:

  • курячі ніжки – 8 шт.;
  • йогурт – 100 мл;
  • зерниста гірчиця – 1 ст. л.;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • мед – 2 ч. л.;
  • сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку курячі ніжки промиваємо та добре просушуємо.

Популярні новини зараз
Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

2. У ємності для запікання змішуємо йогурт з гірчицею, соєвим соусом і медом.

3. Курячі ніжки натираємо сіллю та перцем.

4. Потім помістити ніжки в ємність до соусу і гарненько перемішуємо. Залишити на 20 хвилин.

5. Далі знову ретельно перемішуємо і відправляємо в розігріту духовку. Запікати приблизно 40-50 хвилин при 180 градусах до рум'яної скоринки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що з чорної смородини можна приготувати неймовірно ароматну і апетитну заправку. Цей соус підкреслить смак будь-якого м'яса, будь то яловичина, свинина або телятина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кульбаба - це не тільки дитяча розвага, матеріал для плетіння вінків, лікарська рослина та салатне листя, але й сировина для вироблення алкогольного напою. Вино з кульбаб може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Мартиновська поділилася простим і неймовірно смачним рецептом ніжного рулету з соковитою полуницею.