Ватрушки – це відкриті круглі коржі з будь-якою начинкою. Рецепт ватрушок популярний в кухні східнослов'янських народів. Також ця страва дуже популярна та знайоме кожному ще з дитинства. Відмовитися від такоих солодощей дуже складно, а влітку, як відомо, багато жінок ретельно стежать за своєю фігурою. Тому, турботливим матусям і бабусям підготували низькокалорійний і простий рецепт дивовижних ватрушок з абрикосами, які може приготувати навіть дитина, пише паблік ПП Рецепти в соціальній мережі Instagram.

Ватрушки з абрикосами, скріншот Instagram

Інгредієнти:

  • сир 0,5% – 100 г;
  • цільнозернове борошно – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • знежирений сир;
  • абрикоси;
  • цукрозамінник "Стевія".

Спосіб приготування:

1. Спочатку змішати 100 грам сиру з борошном і білком яйця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

2. Розкачати тісто в невеликі кола на килимку, на якому будете випікати, щоб уникнути змазування поверхні маслом або присипання борошном. Качалку та руки можна змочити водою, щоб тісто не прилипало.

3. Абрикоси ретельно промити водою, висушити та прибрати кісточки. Можна замінити на інші ягоди або фрукти за смаком.

Абрикоси, pxhere

4. Знежирений сир змішати з цукрозамінником і абрикосами.

5. Потім зверху викласти начинку та підняти края, формуючи бортики.

6. Помістити в духовку на 25 хвилин. Випікати при 180 градусах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська поділилася простим рецептом смачного рулету з полуницею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у курки, яка маринована в йогурті, просто приголомшливий смак. М'ясо виходить ніжне, ароматне і м'яке, а сама скоринка - золотиста та хрустка. Зробити такий маринад дуже швидко та легко навіть для того, хто зовсім не вміє готувати.

Також "Знай.ua" писав, що вино з кульбаб може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.