Іноді кожному з нас хочеться якоїсь смаковинки, але так хочеться возитися годинами. Тому ми шукаємо прості і швидкі рецепти. І таких дійсно багато. Чому б не приготувати елементарний чізкейк, який займе всього кілька хвилин? І це шалено смачно!

Для приготування цієї страви знадобляться:
масло вершкове – 1 ст. л.;
крекер – 2 шт;
сир вершковий – 120 гр;
цукор – 2 ст. л.;
ванільний екстракт – 3 краплі;
малина – 5 ягід.

Чізкейк, фото з відкритих джерел


Вершкове масло кладемо в маленьку форму і відправляємо в мікрохвильову піч, щоб воно розтануло. Як тільки це відбудеться, розмазуємо його по стінках форми. Крекер потрібно подрібнити в крихту, засипати в форму і перемішати з маслом. Розподіліть масу по поверхні рівномірно.


В окрему ємність необхідно засипати цукор, вершковий сир і ванільний екстракт. Розмішайте до однорідної маси і викладіть начинку поверх скоринки. Після цього залишається відправити форму в духовку на 4 хв, 45 с на середній потужності. Переконайтеся, що чізкейк не виникають бульбашки.
Як тільки ласощі буде готове, його потрібно відправити в морозилку на півгодини, щоб воно охолонуло. Далі робимо надрізи на краях чізкейку, перевертаємо на тарілку і прикрашаємо малиною. Якщо її немає, підійдуть і будь-які інші ягоди. Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати вино з кульбаб.

Кульбаба - це не тільки дитяча розвага, матеріал для плетіння вінків, лікарська рослина і салатні листя - але й сировину для вироблення алкогольного напою. Вино з кульбаб, оспіване Реєм Бредбері, може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.

Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт дивовижних ватрушок з абрикосами і сиром.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати курячі ніжки з йогуртом і гірчицею.