Як відомо, креветки добрі в будь-якому вигляді, а смажені в тонкому пивному клярі – це справжнї святкові ласощі. Завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним, а креветки будуть соковитими, м'якими та дуже ніжними. В ідеалі їх можна подавати до столу з рисовим гарніром. Простий рецепт креветок в пивному клярі, що дуже порадує сім'ю, пише tochka.net.

Креветки, pxhere

Інгредієнти:

  • креветки тигрові великі – 500 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • пиво – 200 мл;
  • борошно – 2-3 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • перець гострий мелений – за смаком;
  • рослинне масло.

Спосіб приготування:

1. Спочатку розморозити й очистити креветки, але залишити хвостики.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

2. Далі змішати яєчний білок і борошно, додати сіль і гострий перець.

3. Потроху влити пиво перемішуючи віночком або міксером, щоб не було грудочок.

4. У каструлю налити рослинне масло, приблизно на 2-3 см.

5. Розігріти масло на плиті й опускати в нього креветки які попередньо умочили в кляр. Смажити до золотистого кольору, коли креветка спливе значить готова.

6. Готові креветки покласти на папір, щоб позбавитися від зайвої олії. Подавати до столу можна з улюбленим соусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати торт з кабачків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували домашній рецепт вареників з вишнею.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати чебуреки на кефірі.