Як відомо, самим популярним гарніром до барбекю та шашликів вважається маринована цибуля. Оптимальний баланс кислоти та солодощі, апетитний хрускіт і абсолютна відсутність характерної гіркоти робить таку закуску незамінною до виразних за смаком шматочків м'яса. Для читачів підготували унікальний рецепт маринованої цибулі, яка ідеально підійде до шашлику, салату та просто до хліба, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.

Цибулю, pxhere

Інгредієнти:

  • цибулина – 4-5 шт.;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • оцет – 2-3 ст. л.;
  • рослинна олія – 5 ст. л.;
  • caxap – 2-3 ч. л.;
  • лавровий лист – за смаком;
  • перець чорний – за смаком;
  • суха зелень петрушки й ĸpіпу – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку цибулю очистити від лушпиння, нарізати кільцями або півкільцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Потім нарізану цибулю складаємо в гламурний посуд. Додаємо суху зелень, лавровий лист, цукор перець і сіль. Заливаємо все оцтом і гарненько перемішуємо.

Цибуля, pxhere

3. Розігріти сковороду на плиті, засипати туди часник і обсмажити до золотистого кольору з усіх сторін.

4. Далі залити цибулю киплячим маслом, щоб збити гіркоту. Потім прибираємо часник з лука (можна залишити за смаком) і гарненько перемішуємо.

5. Готову мариновану цибулю перекладаємо в будь-який зручний посуд і зберігаємо в холодильнику.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати сливовий пиріг.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт абрикосового джему на зиму.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати запіканку з баклажану.