Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість з недавнього часу спробувала себе у ролі ведучої кулінарного шоу "Смак дня" на телеканалі "Київ", де видає рецепти апетитних і простих страв. Цього разу артистка приготувала разом з численними фанатами десерт до чаю без випікання, - солодкий тортик з печивом і арахісовою пастою, який достатньо лише на пару годин поставити в холодильник.

View this post on Instagram

Програма #смакдня дарує нові смаколики!🍩🍪🍨Щось давно ми не готували з вами десерти без випікання !🥮Так от,чудовий рецепт для вас,дівчата!Беремо будь-яке печиво типу «До кави» чи «Орео»,перемелюємо у блендері,додаємо трохи вершків не менше 20-30 % у цю масу,щоб була не рідкою,а пружною.Викладаємо цю масу з печива у форму(краще спеціальну роз‘ємну,щоб потім легко було зняти),простеливши папером для випічки,вирізавши коло..Далі змащуємо нутелою,можемо покласти кеш’ю або підсмажені грецькі горішки і ставимо у холодильник на годину!Далі беремо вершки (200гр)кондитерські для збивання (є такі,професійні у блакитній пачці,25-30%),в них вже є загущувач і збиваємо міксером до стану піків,як кажуть кондитери..Щоб густими були.Обережно додаємо трохи цукрової пудри за смаком,але зовсім мало,бо печиво і нутела вже солодкі!Акуратненько,повільно вимішуємо і викладаємо у форму з печивом і знову ставимо у холодильник на 2години(можна на ніч),а якщо спішите-у морозилку на годину!Виймаємо і прикрашаємо за смаком:будь-які ягоди і подаємо зранку до кави або чаю!Ням!🍮☕️ @kyiv_tv

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

Програма #смакдня дарує нові смаколики!🍩🍪🍨 Щось давно ми не готували з вами десерти без випікання !🥮Так от,чудовий рецепт для вас,дівчата! Беремо будь-яке печиво типу «До кави» чи «Орео»,перемелюємо у блендері,додаємо трохи вершків не менше 20-30 % у цю масу,щоб була не рідкою,а пружною. Викладаємо цю масу з печива у форму(краще спеціальну роз‘ємну,щоб потім легко було зняти),простеливши папером для випічки,вирізавши коло.. Далі змащуємо нутелою,можемо покласти кеш’ю або підсмажені грецькі горішки і ставимо у холодильник на годину! Далі беремо вершки (200гр)кондитерські для збивання (є такі,професійні у блакитній пачці,25-30%),в них вже є загущувач і збиваємо міксером до стану піків,як кажуть кондитери..Щоб густими були. Обережно додаємо трохи цукрової пудри за смаком,але зовсім мало,бо печиво і нутела вже солодкі! Акуратненько,повільно вимішуємо і викладаємо у форму з печивом і знову ставимо у холодильник на 2години(можна на ніч),а якщо спішите-у морозилку на годину! Виймаємо і прикрашаємо за смаком:будь-які ягоди і подаємо зранку до кави або чаю! Ням!🍮☕️

Популярні новини зараз

Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою: "Обняв"

На Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця просто в салоні: куди зібрався?

Льоша Тригубенко вперше після "Холостячки" з'явився з дівчиною: блондинка з великими очима

Потап дістав свій довгий і рожевий перед Каменських в бікіні: "Щоб його розважали"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.