Часникові печериці — швидка і надзвичайно ароматна закуска. Ключовим аспектом приготування цих печериць є їх швидке обсмажування, на доволі сильному вогні, без соління аж до кінця приготування. Якщо печериці посолити на початку, вони пустять надто багато соку і вже не рум'янитимуться.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Приготування: ⠀ Розігріти вершкове масло та і оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості близько 3 хвилин. Додати гриби і обсмажити протягом 4–5 хвилин, поки вони не стануть золотистими.
Тепер влити вино і тушкувати протягом 2 хвилин. Під кінець приготування додайте чебрець, петрушку і часник. Обсмажте ще 1–2 хвилини. Приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте печериці гарячими.
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!