Їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками
Запечені з сиром яблука — ароматні, ніжні, смачні і корисні
Гавдьо ОксанаАвтор
Запечені яблука, фото: instagram.com/cooking_mag
Запечені яблука з сиром — це неймовірна смакота! Здавалося б, що такого вишуканого можна приготувати із таких простих фруктів як яблука. Але цей десерт виходить дійсно шикарним. Запечені з сиром яблука — ароматні, ніжні, смачні і корисні. ⠀ Інгредієнти:
Яблуко — 6 шт.
Сир — 150 г
Жовток яєчний — 1 шт.
Цукрова пудра або мед — 2 ст. л.
Ванільний цукор — 1 ч. л.
Крохмаль — 1 ч. л.
Яблука, фото pixabay
Приготування: ⠀ Яблука можна брати будь-які, головне щоб вони не були надто м'якими і не розвалилися. Помийте їх та зріжте "кришечки". Чайною ложкою акуратно вийміть серцевину з насінням, не прорізаючи яблука наскрізь і залишаючи товсті стінки.
Покладіть у чашу блендера сир, цукрову пудру, крохмаль, ванільний цукор і жовток яйця. Перебийте складники в однорідну масу. У вже готову масу можна ще додати невеликі родзинки. Тепер яблука покладіть у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Щільно наповніть яблука сирною начинкою.
Запікайте їх у розігрітій до 190° C духовці близько 30 хвилин, Готовність десерту можна перевірити ножем: стінка яблука має легко протикатися. Готові яблука можна посипати цукровою пудрою. Такий десерт краще подавати теплим, хоча холодним він теж дуже смачний.
Також Знай.uа" писав, запечені овочі у духовці — рецепт маринаду, який зробить звичайну страву неперевершеною. Ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл
ᅠ
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!