Фруктове морозиво є чи не найулюбленішою їжею дітей. А якщо воно складається з натуральних фруктів, то ласувати ним можна скільки завгодно. Пропонуємо спробувати цікавий, але водночас дуже простий у приготуванні рецепт персикового морозива.

Інгредієнти:

  • персики — 300 г
  • молоко — 100 г
  • мед — 1 ч.л.
  • м'ята — декілька листочків

Персики, фото Pxhere
Персики, фото Pxhere

Приготування:

Персики або будь-який інший фрукт на ваш смак нарізаємо і ставимо у морозильну камеру. Через 2-3 години фрукти дістаємо і перемелюємо їх в блендері разом зі 100 г молока та чайною ложкою меду. Додаємо декілька листочків м'яти і продовжуємо перемелювати блендером, поки не вийде однорідна маса.

Перекладаємо все назад в контейнер і заморожуємо ще протягом декількох годин. Виходить дуже смачне і ніжне морозиво. При бажанні на дно формочок чи контейнера можна додати шоколадну крихту — у вас вийде дуже красивий десерт. А щоб легко витягти морозиво з формочок занурте їх на 2 секунди в гарячу воду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками