Кукурудза — смачний і корисний овоч, з якого можна приготувати багато цікавих і незвичайних страв. Варіантів приготування цього овоча дуже багато. Такий обід чи вечеря не тільки вгамує почуття голоду, але і подарує вітамінний заряд вашому організму. У кукурудзі містяться вітаміни А, Е, С, К, РР, групи В.

Інгредієнти (на 2 порції):

  • 1 склянка солодкої кукурудзи або качан
  • 1 ст. ложка кукурудзяного борошна
  • 1/2 ч. л. меленого перцю чилі (за бажанням)
  • 1/2 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. ложка лимонного соку
  • олія
  • сіль

Кукурудза, фото: pixabay.com
Кукурудза, фото: pixabay.com

Приготування:

Нанизуйте кукурудзяні зерна на зубочистки або довгі дерев'яні шпажки. Покип'ятіть їх у воді протягом 2-3 хвилин та остудіть. Тепер добре вимішайте кукурудзяне борошно і сіль.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Розігрійте олію на сковороді. За цей час кукурудзу обваляйте у борошні і невеликими партіями викладайте на розігріту сковорідку. Обсмажуйте їх до рум'яної скоринки.

Викладіть готову кукурудзу на тарілку і посипте її спеціями за смаком та скропіть лимонним соком.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками