Курячий шашлик, який приготований в духовці - швидкий і смачний варіант гарячої страви для всієї родини, яку можна подати як до повсякденного столу, так і до святкового. М'ясо, мариноване в маринаді з часником і соєвим соусом, нанизане на шпажки "гармошкою", виглядає дуже апетитно й естетично. Пропонуємо вашій увазі рецепт шашлику з курки в духовці, яке подарує незабутній ніжний смак, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • філе курки – 2 шт.;
  • рослинна олія – 2 ст. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • коріандр – 1 ст. л.;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • перець чилі, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку замочуємо шпажки у воді приблизно на 30 хвилин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2. Куряче філе нарізаємо довгими смужками.

3. Змішуємо олію, цукор, коріандр, соєвий соус, видавлений часник, сіль і перець.

4. Далі нанизуємо філе на шпажки гармошкою і опускаємо в маринад. Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години.

5. Потім розігріваємо духовку до 200 градусів. Маринований шашлик укладаємо в зручну форму для випікання і готуємо приблизно 20 хвилин.

6. Шашлик повинен вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте один раз перевернути шпажки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати домашні котлетки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували простий рецепт турецького омлету.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати креветки з цвітною капустою.