Популярний російський актор Сергій Безруков на своїй сторінці в Instagram показав процес засолювання огірків. Він зазначив, що всі інгредієнти для засолювання домашні.

"Солимо огірки))) Все як треба ... кріп) листя смородини) листя дуба для хрррррруста))) молодий часник) І все СВОЄ Всім хорррошого настрою, Дорогі мої, хороші!", - написав Безруков.

Рецепт соління огірків

Інгредієнти:

  • 1−1,5 кг огірків,
  • 2 ст. ложки солі,
  • 1 корінець хрону,
  • 1 пучок листя (вишні, смородини, хрону),
  • суцвіття кропу,
  • 1 стручок пекучого перцю,
  • 1 головка часнику,
  • 500−800 мл води (газованої).

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Огірки, до 10 см завдовжки, з "пухирцями" і без жовтизни, промити і залити холодною во­дою на 20−30 хв, щоб вони були ідеально хрусткими. Листя хро­ну, вишні та смородини помити і грубо нарізати. Гострий перець нарізати тонкими кільцями. Щоб огірки були гострішими, мож­на додати більше перцю.

На дно банки викласти нарізане лис­тя, суцвіття кропу, корінь хро­ну, зубчики часнику і шматочки гострого перцю. Зверху щільно вкласти огірки, насипати сіль. Залити огірки газованою водою кімнатної температури — зви­чайною столовою з нейтраль­ним смаком. Можна слабо- або сильногазованою. Залишити їх на 2 год за кімнатної температу­ри, потім перенести у холодиль­ник. Ще через 3−4 год можна куштувати. Якщо ви любите більш солоні огірки, засолювати потрібно до­вше.

Соління огірків, скріншот: instagram.com/s_bezrukov
Соління огірків, скріншот: instagram.com/s_bezrukov

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками