Фаршировані печериці - це страва, яка прикрасить будь-який стіл. Їх можна готувати для святкового застілля, на щодень, на пікнік. Часу та інгредієнтів на приготування таких печериць піде обмаль, а задоволення від смакування ними буде багато.

Рецепт фаршированих печериць пропонує Телеграм-канал "Real Food".

Інгредієнти:

  • печериці ⠀
  • вершкове масло ⠀
  • грецький йогурт
  • зелень
  • сир ⠀
  • спеції

Фаршировані печериці, фото: Real Food
Фаршировані печериці, фото: Real Food

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У печериць відокремити шапочки від ніжок. Ніжки порізати на невеликі кубики та підсмажити їх на розігрітій сковорідці. Додати до печериць спеції, йогурт та подрібнену зелень. Готувати начинку, ретельно помішуючи.

Готовою начинкою нафарширувати шапочки печериць, посипати їх дрібно натертим сиром. Запікати у духовці, щоб утворилася рум'яна скоринка. Готові печериці можна прикрасити свіжою зеленню за смаком.

Можна також експериментувати з різними начинками, пробуючи все нові смаки. Цікавими печериці виходять запечені на грилі - на пікніку це найкращий варіант. Головне - томити їх на невеликому вогні.

Фаршировані печериці, фото: Real Food
Фаршировані печериці, фото: Real Food

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками