Оладки з кабачків з сиром і часником - проста, але досить смачна закуска для швидкого перекусу. Пропонуємо використовувати молоденькі плоди кабачків для приготування смажених апетитних, ситних та смачних оладок. Молоді, з ніжною тонкою шкіркою кабачки, це чудовий овоч для приготування різноманітних звичайних буденних та святкових страв.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 середній кабачок
  • 1 яйце
  • 50 г натертого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, перець.

Кабачки, скріншот: YouTube
Кабачки, скріншот: YouTube

Приготування:

Кабачок очистити від шкірки і натерти на крупній тертці, вбити яйце, добре перемішати. Додати до кабачка натертий сир і подрібнений зубчик часнику, посолити і поперчити за смаком, всипати борошно, перемішати.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Смажити оладки на оливковій олії до рум'яної скоринки. Дуже смачно їсти такі оладки з соусом зі сметани і дрібно нарізаної зелені.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками