Соус з огірків - дивовижно смачний і простий в приготуванні. Цей оригінальний соус підійде для овочів, м'яса, хліба і всього того, c чим їдять майонез. А особливо з ним смакують салати!

Читайте Знай в Google News!

Рецептом оригінального соусу з огірків ділиться Телеграм-канал "Дневник дачника".

Вирощування огірків, скріншот: YouTube
Вирощування огірків, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • 1 середній огірок;
  • 100 г вершкового м'якого сиру;
  • 2 зубчики подрібненого часнику;
  • 3 ст. ложки жирної сметани;
  • 1 ч. ложку дрібнопорізаного кропу.

Приготування:

Щоб приготувати соус, спершу натріть один середній огірок на крупній тертці і злегка відіжміть з нього сік, що виділився. Тепер додайте у посудину до натертого огірка 100 г вершкового м'якого сиру, 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст. ложки жирної сметани, 1 ч. ложку дрібно нарізаного кропу. Приправте соус спеціями і добре перемішайте.

Огірковий соус, фото: Дневник дачника / Телеграм
Огірковий соус, фото: Дневник дачника / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.