Страви з картоплі - незмінні фаворити на домашній кухні. На щастя, існує сотні способів приготувати цей коренеплід різноманітно і не нудно. Пропонуємо вашій увазі нескладний і цікавий рецепт картоплі у сметанному клярі - сподіваємось, ви ніколи не готували картоплю таким способом, а тому зможете спробувати щось новеньке.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Вам знадобиться:
- картопля 1,5 кг
- яйце 2 шт
- сметана 1,5 ст.л.
- борошно 1,5 ст.л.
- сіль 1 ч.л.
- паприка 1 ч.л.
- кріп 10 г
- соняшникова олія за смаком
Хід приготування:
54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ"
В Україні зміняться правила проїзду для пільговиків - заява Мінсоцполітики
Помер Анатолій Дятлов з "Чорнобиля" HBO: акторові було 55 років
Молоді батьки не можуть оговтатися: неадекватний водій забрав життя 2-тижневої дитини у візочку
Почистіть та помийте картоплини, краще оберіть середні за розміром.
Відваріть у підсоленій воді.
У тарілці змішайте сметану з яйцями.
Додайте туди ж паприку, дрібно порублений кріп. Змішайте виделкою.
Висипте муку і вимесіть тісто так, щоб отримати консистенцію густої сметани.
Коли картопля звариться, дайте їй трішки охолонути.
На пательні розігрійте олію, на неї викладайте картоплини, попередньо “викупані” у сметанному соусі.
Перевертайте картоплини під час смаження, всі боки мають отримати золотисту шкуринку.
Подавайте гарячим! Смачного!
Плюсом цієї страви є унікальне поєднання м'якої ніжної середини картоплі з хрусткою вершковою скоринкою.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше
Також "Знай.uа" писав, що