Якщо звичайне повидло до чаю виглядає надто банальним, пропонуємо спробувати ароматні яблучні скибочки з корицею. 1 кілограм яблук та трохи часу - і смаколики до чаю готові. Яблучні скибочки слід зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, в пластикових або скляних банках.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг яблук
  • 300 г цукру
  • 1 ст. л. кориці
  • 1 ч. л. лимонної кислоти

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Яблучні дольки до чаю, фото: instagram.com/cooking_mag
Яблучні дольки до чаю, фото: instagram.com/cooking_mag

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Приготування:

Яблука для цього незвичайного десерту підійдуть солодкі або кисло-солодкі, але не ранні, краще злегка недостиглі. Фрукти помити, за бажанням почистити від шкірки і порізати тонкими скибочками. Щільно укласти часточки на деко, зверху присипати цукром, корицею і лимонною кислотою.

Поставити яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Потім перекласти яблука на пергамент, злегка присипаний цукром, залишити сушитися на 2-3 дні при кімнатній температурі. Опісля десерт з яблук готовий, можна подавати як сухе варення до чаю.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, шоколадна ковбаса зі згущеним молоком - як приготувати райські ласощі за декілька хвилин