Багато хто з наших читачів любить вийти на природу, на пікнік. Добре провести час з друзями або родичами можна під шашлик. Однак, далеко не у всіх є стільки часу, можливостей і грошей, щоб організувати мангал. Спеціально для такого випадку є особливий рецепт, завдяки якому м'ясо дуже важко відрізнити від того, що було приготовлено на багатті.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки ранковому шоу на одному з українських телеканалів.

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Для смачних шашличків нам знадобиться:

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

- Свинина-1 кг

-2-4 цибулини

-3 столові ложки оцту столового

- Перці і приправи улюблені

- Лимонний сік - одна столова ложка

- Для запікання рукав

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

М'ясо порізати на порційні шматочки, приправити їх різними перцями за смаковим уподобанням, ложку з оцтом і лимонний сік. Все добре перемішайте і дайте настоятися 2-6 годин. Цибулю нарізаємо відповідними для шашлику кільцями і полити двома ложками оцту, ложкою цукру, і чотирма ложками кип'яченої води. Всьому дати настоятися близько години.

Підготуйте рукав для запікання. З одного краю затягнути. Вниз помістити цибулю, а наверх м'ясо. З іншого краю затягнути рукав. Проколіть трохи пакетик, 2-4 рази. Духовку заздалегідь розігріти на 250 градусів і випікати шашлик близько години. Після витягнути, пакет порізати, залити соком від шашликів (ну взагалі, це необов'язково, але так буде смачніше) і поставити ще на півгодинки. Ось і все, соковитий шашлик готовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком.

Як повідомляв Знай.uа, приготування яблучних скибочок до чаю - якщо звичайне варення виглядає занадто банальним.

Знай.uа писав, що приготувати на Маковія: найкращі рецепти рулетів, пряників і млинців.