Цей рецепт ви зможете зробити всього за 15 хвилин, 10 з яких підуть на підготовку і всього 5 на приготування. На 20 порцій підуть 200 грам кропиви, половина склянки меду і 1/2 лимона. Калорійність такого варення становить 111 ккал.

Читайте Знай в Google News!

Молоде листя кропиви попередньо слід ошпарити окропом і потім воду злити в каструлю, заново довівши до кипіння, знову ошпаривши нею кропиву. Їх згодом потрібно подрібнити.

Далі в склянці розігрівається півсклянки меду і туди додається кропива. Отриману масу необхідно варити на вогні 2 хвилини. Після, додати сік лимона і продовжувати варити дві хвилини.

Варення з кропиви, фото: iamcook
Варення з кропиви, фото: iamcook

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Отримане варення помістити в банку і зберігати в голодильнике. Воно досить смачне, незважаючи на зовнішній вигляд. Поєднання варення, шматочка сиру і кави — просто приголомшливе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як посмажити чебуреки без жирних бризок: секрет чистої кухні і рук без опіків. Досвідчені кухарі знають, як правильно посмажити чебуреки, не обпік руки гарячими бризками і не забруднивши кухню жирним маслом.

Як повідомляв "Знай.ua", більше, ніж просто кавун: незвичайні літні рецепти салатів з улюбленою ягодою. Кавун для багатьох-улюблені ласощі останнього місяця літа. Але що робити, якщо хочеться надати хіту сезону новий смак і вразити близьких?

Знай.ua писав, в чому секрет смачного шашлику від коміка Improv Live Show: "раджу знайти неподалік...". Артист захоплюється кулінарією і здатний приготувати вкусняшку "з сокири".