Для приготування цього смачного і красивого страви, що є ідеальним для літнього обіду або вечері, нам знадобиться кілограм кабачків, 1/3 склянки оливкової олії і стільки ж панірувальних сухарів. Ще півсклянки натертого твердого сиру, а також чорний перець, сіль і сушений часник.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку необхідно обрізати хвостики на кабачках. У старих овочах необхідно дістати насіння і зчистити шкірку, на молодих же — нутрощі не видаляються і м'яка шкіра залишається. Кабачки необхідно нарізати тонкими кружечками і змішати з оливковою олією.

В окремо взяту миску висипається тертий сир і сухарі, а також половина чайної ложки солі, щіпка чорного перцю і часнику.

Ніжні баклажани, скріншот: Youtube
Ніжні баклажани, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У форму для запікання викладається кабачок ребрами вгору і рівномірно засипається зверху сумішшю сухарів і сиру, потім — накривається фольгою.

Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. Форма з кабачками ставиться в неї на півгодини. Після закінчення цього часу, кабачки дістаються і знімається фольга. Потім знову відправляємо форму в духовку на п'ять хвилин, щоб краї стали золотистими.

В результаті блюдол виходить неймовірно смачним і дуже дешевим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, унікальний рецепт класичного пирога "Три склянки": гості пальчики оближуть.

Як повідомляв "Знай.ua", дивовижний сирний торт без випічки-рецепт, гідний Вашої записної книжки.

Знай.ua писав, бананове печиво з карамеллю "Незабутнє", - любов з першого шматочка, рецепт.