Цей рецепт тіста для приготування плюшок обов'язково вразить своїм смаком. Щобільше, з нього можна робити що завгодно: плюшки з цукром або з маком, пироги і пиріжки, рулети і рогалики. Тісто настільки швидко і просто робиться, що ви точно залишитеся задоволені ним. А головне - воно надзвичайно смачне!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 ст. молока
  • 0,5 ст. рослинної олії
  • 1-2 ст. л цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 42 г пресованих дріжджів або пакетик сухих
  • 1 пакетик розпушувача (9-11 г)
  • борошно

Цукрові плюшки, скріншот: YouTube
Цукрові плюшки, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на проблеми зі здоров'ям: "Доведеться прокапатися"

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

Молода Українка загинула на заробітках в Чехії, гарувала заради сина: "Давидчик більше не обійме маму"

На Львівщині хвора на рак жінка померла після пологів: "Вікуся стала янголом для донечки"

Показати ще

Спершу підігрійте молоко і масло. Дріжджі змішайте з цукром і розведіть цією сумішшю. Потім додайте сіль і борошно з розпушувачем. Замісіть тісто, воно повинно бути дуже ніжним, і в жодному разі не крутим. Тепер посуд з тістом накрийте і залиште його на тридцять хвилин.

Що важливо, з такого тіста можна формувати не лише плюшки, а й будь-яку іншу випічку. Зокрема, з нього вийдуть смачні рогалики, булочки, пиріжки. Борошна на подвійну порцію плюшок піде близько 850 г.

View this post on Instagram

ПЛЮШКИ, КОТОРЫЕ ЕЛ КАРЛСОН НА КРЫШЕ Этот рецепт теста я увидела на сайте "Одноклассники" в группе "Дачники Германии" у Ирины Цирк. Когда я испекла впервые эти плюшки, я подумала: "Как же я понимаю Карлсона!" Потрясающий вкус! Из этого теста можно делать что угодно:плюшки с сахаром или с маком, пироги и пирожки, рулеты и рогалики. Тесто настолько быстро делается и просто, и такое замечательное! Для приготовления теста нам понадобится: 1 ст. молока 0,5 ст. растительного масла 1-2 ст.л сахара 0,5 ч.л. соли 42 гр. прессованных дрожжей или пакетик сухих 1 пак. разрыхлителя (9-11 гр) Мука Подогрейте молоко и масло, дрожжи смешайте с сахаром и разведите этой смесью. Затем добавьте соль и муку с разрыхлителем. Замесите тесто, оно должно быть очень нежным, ни в коем случае крутым. Теперь поставьте посуду с тестом в чашку с горячей водой. Накройте и оставьте его в покое на тридцать минут. Всё, тесто готово. Формируйте из него, что хотите. Я же испекла сегодня плюшки с сахаром и мне кажется, что именно такие плюшечки уминал за обе щеки Карлсон, «который живёт на крыше». Вы спросите, сколько понадобится муки? Я делала двойную порцию и ушло 850 гр муки. Угощайтесь, а лучше испеките сами и убедитесь, какая это вкуснятина!!! ⠀ #десерт #торт #вкусно #рецепты #кулинария #еда #recepty #vkusno #kulinariya

A post shared by Го готовить вкусно (@go_gotovitvkusno) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня