Цей рецепт тіста для приготування плюшок обов'язково вразить своїм смаком. Щобільше, з нього можна робити що завгодно: плюшки з цукром або з маком, пироги і пиріжки, рулети і рогалики. Тісто настільки швидко і просто робиться, що ви точно залишитеся задоволені ним. А головне - воно надзвичайно смачне!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 ст. молока
  • 0,5 ст. рослинної олії
  • 1-2 ст. л цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 42 г пресованих дріжджів або пакетик сухих
  • 1 пакетик розпушувача (9-11 г)
  • борошно

Цукрові плюшки, скріншот: YouTube
Цукрові плюшки, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спершу підігрійте молоко і масло. Дріжджі змішайте з цукром і розведіть цією сумішшю. Потім додайте сіль і борошно з розпушувачем. Замісіть тісто, воно повинно бути дуже ніжним, і в жодному разі не крутим. Тепер посуд з тістом накрийте і залиште його на тридцять хвилин.

Що важливо, з такого тіста можна формувати не лише плюшки, а й будь-яку іншу випічку. Зокрема, з нього вийдуть смачні рогалики, булочки, пиріжки. Борошна на подвійну порцію плюшок піде близько 850 г.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня