Малиновий джем по-польськи ідеально смакуватиме з хлібом чи булочками. Для приготування цього
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- сік чорної смородини - 1/2 склянки
- малина - 1 кг
- цукор - 600 г
Спосіб приготування:
Пишні груди Тіни Кароль в сміливій сукні не дають українцям спокою: "Гаряча штучка"
Помер геніальний актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі: "Онкологія не пощадила
Перероблена "пацанка" Покрищук виставила худе тіло, самі ребра: "Дивись біцепси які"
Потап дістав свій довгий і рожевий перед Каменських в бікіні: "Щоб його розважали"
Ягоди малини засипте цукром, додайте смородиновий сік. Варіть джем в один прийом, поступово підсилюючи вогонь і енергійно помішуючи масу ложкою або шумівкою. Час від часу знімайте піну. Варіть джем не більше 30 хвилин. Визначте готовність за допомогою краплі, поміщеній на тарілку: вона повинна швидко стати дуже густою.
Потім розкладіть джем в банки у напівохолодженому вигляді, щільно закрийте кришками. Залиште в перевернутому догори дном положенні остигати при кімнатній температурі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,