Картопля, запечена з грибами - дуже проста, але дивовижно смачна страва. Пропонуємо внести у рецепт невеликі зміни, які зроблять картоплю з грибами ще смачнішою!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Картопля - 4 шт.
  • Гриби - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сир - 100 г

Картопля, фото: pixabay.com
Картопля, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Картоплю заздалегідь відварити та розрізати на 2 половинки, зробити невеликі поглиблення. Гриби обсмажити з цибулею, майонезом та спеціями.

Начинку викласти в човники з картоплі, зверху посипати тертим сиром. Випікати у розігрітій духовці при 170 градусах протягом 15 хвилин.

Попри те, що рецепт дуже простий, страва неймовірно смачна та ситна. Щобільше, така запечена картопля відмінно виглядатиме не лише на щоденному, але й святковому столі. Ваші гості будуть у захваті від неї.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.