Часникова картопля - простенький, але дуже смачний рецепт, який виручить, коли до приходу гостей залишилось мало часу. Дуже зручно відварити картоплю заздалегідь і поставити її в духовку перед подачею на стіл.

Читайте Знай в Google News!

Компоненти для часникового масла:

  • 100 г м'якого вершкового масла
  • 5 ст. л. тертого пармезану
  • 1 ст. л. сметани
  • 3 очищених і розчавлених зубчики часнику
  • 3 ст. л. дрібно порізаної петрушки

Картопля з часником, скріншот: YouTube
Картопля з часником, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Беремо 5 картоплин. Ретельно миємо їх. Складаємо картоплю в каструлю. Потім наливаємо стільки води, щоб картопля була трохи прикрита. Варимо до готовності. Зливаємо воду.

Для приготування часникового масла всі компоненти перемішуємо приправляємо меленим перцем і якщо потрібно, то сіллю. Картоплю розрізати уздовж, покласти на змащену маслом форму. Намазуємо на кожну картоплину часникове масло і ставимо в розігріту до 250 г духовку. Час готування 10-15 хвилин.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.