Торт "П'яна вишня" - бісквітно-шоколадно-вишневий десерт є справжньою класикою. Він славиться насиченим смаком та ніжністю. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 0,5 ч. л. соди (погасити оцтом),
  • 2 ст. л. какао,
  • 1 склянка борошна.

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

104-річна бабуся повторила популярний тренд і стала зіркою мережі: "Нам би в 70 такими бути"

Олена Кравець з "Квартал 95" показала особистий момент з Дзідзьо: "Весна ж..."

Короткі шортики на жінці-арбітрі змусили іранський канал переривати трансляцію понад 100 разів

"Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися"

Показати ще

Крем:

  • 0,5 банки згущеного молока
  • 200 г вершкового масла

Полива:

  • 1,5 ст. л. молока,
  • 3 ст. л. цукру,
  • 1,5 ст.л. какао.
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • вишня
  • вино

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Приготування:

Вишню залити червоним вином та витримати добу. Для приготування тіста 5 яєць і 1 стакан цукру збити, додати 0,5 ч.л. соди (погасити оцтом), 2 ст. л. какао, 1 склянка борошна. Перемішати і спекти корж. Остудити, зрізати верхівку, вийняти середину. Повинна залишитися порожня форма.

Крем: 0,5 банки згущеного молока і 200 г вершкового масла збити. З'єднати м'якуш торта, крем і вишню. З'єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.

Глазур: 1,5 ст.л. молока, 3 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. какао. Ставимо на вогонь і постійно помішуємо. Знімаємо з вогню і додаємо 2 ст.л. вершкового масла. Торт закриваємо кришечкою коржа і заливаємо глазур'ю. Прикрашаємо вишнями.

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

View this post on Instagram

Торт "Пьяная вишня". Равнодушным никто не останется! Ингредиенты: Тесто: 5 яиц 1 стакан сахара 0,5 ч.л. соды (погасить уксусом), 2 ст.л. какао, 1 стакан муки. Крем: 0,5 банки сгущенного молока 200 г сливочного масла Глазурь: 1,5 ст.л. молока, 3 ст.л. сахара, 1,5 ст.л. какао. 2 ст.л. слив. масла. Вишня вино Приготовление: Вишню залить красным вином. Выдержать сутки. Тесто: 5 яиц и 1 стакан сахара взбить, добавить 0,5 ч.л. соды (погасить уксусом), 2 ст.л. какао, 1 стакан муки. Перемешать, испечь корж. Остудить, срезать верхушку, вынуть середину. Должна остаться пустая форма. Крем: 0,5 банки сгущенного молока и 200 г сливочного масла взбить. Соединить мякиш торта, крем и вишню. Соединяем и укладываем обратно в пустую форму. Глазурь: 1,5 ст.л. молока, 3 ст.л. сахара, 1,5 ст.л. какао. Ставим на огонь и постоянно помешиваем. Снимаем с огня и добавляем 2 ст.л. слив. масла. Наш торт закрываем крышечкой коржа и заливаем глазурью. Украшаем вишнями. Приятного аппетита!

A post shared by Легкие рецепты (@legkie_retceptiki) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби