Дуже цікавий рецепт теплого овочевого салатк з печених овочів - ідеальна страва для осені. Так, насправді це - рагу, але, оскільки автор рецепту терпіти не може це слово, тому преейменувала його на теплий салат!

Про цей рецепт стало відомо завдяки акторці і insta-кухареві Лілії Ребрик.

Інгредієнти:

перець

Популярні новини зараз

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна"

Зрада, маленька донька і дорослі розваги: що відомо про обранця Злати Огнєвіч на "Холостячці" Андрія Задворного

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Показати ще

баклажани

цибуля

сіль томат

сметана

Спосіб приготування:

Запечіть у духовці перець і баклажани. Очистіть їх від шкірки. Наріжте
перець дольками, а баклажан - спочатку навпіл, а потім довгими дольками.

Зробіть піджарочку - цибулю напівкільцями і моркву на великій тертці. Все це на пательню протушитись . Додайте підготовлений спечений раніше перчик і баклажан, посоліть, додайте пропущений через тертку томат (1-2 штуки) і насамкінець додайте ложку сметани. Десь за хвилину зніміть з вогню.

Дуже важливо не перетушити, аби воно не перетворилося на кашу, тоді шматочки перця та баклажану прям відчуватимуться! У вас вийде дуже смачна, поживна, корисна, але вже така суто осіння страва. Смачного ❤️. Гарної вам осінньої суботи з теплою погодою 💞

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, унікальний рецепт класичних голубців: одна година старань - вражень на місяць.

Як повідомляв Знай.uа, голубці з грибами: смачно так, що захочете стати вегетаріанцем.

Знай.uа писав, швидко, просто і смачно: рецепт пікантної закуски з маринованих кабачків.