Легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною готується лише за 15 хвилин. Проте, ця смачна перша страва легка не лише у приготуванні, а й для шлунка. Суп з фрикадельками є дієтичним, а кабачки додадуть йому ніжний смак і приємний аромат. Не варто переживати за смак вареного кабачка, оскільки він дуже нагадує варену картоплю.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • кабачок
  • морква
  • цибуля
  • помідор
  • фрикадельки
  • сіль, спеції за смаком

Кабачкова локшина, скріншот: YouTube
Кабачкова локшина, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою доньку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість

Тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"

Співачка Мята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше"

Показати ще

Спеціальною овочерізкою або спіралайзером нарізаємо кабачки і моркву довгою соломкою. У киплячу підсолену воду кладемо фрикадельки, моркву і цибулю. Через 7 хвилин додаємо кабачки, помідори і спеції. Варимо ще протягом 3 хвилин.

У готовий суп можна додати свіжу дрібно нарізану зелень за смаком. Страва готова і можна подавати до столу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби