Суп-крем з червоної сочевиці - легка у приготуванні перша страва, яка наситить вас енергією на весь день. Основна перевага червоного сорту сочевиці — вона не вимагає замочування і дуже швидко розварюється, тому приготування не займе багато часу.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сочевиця червона - 300 г
  • Морква
  • Цибуля ріпчаста
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Томатна паста - 1 ст ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія

Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/
Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/

Приготування:

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На сковороді добре розігріти рослинну олію. Викласти дрібно нарізану цибулю, часник, смажити протягом 5 хвилин до прозорості і легкої золотистості. Додати моркву, натерту на крупній тертці, і болгарський перець. Перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилини. Далі влити томатну пасту.

300 г сочевиці і 1 літр окропу довести до кипіння і залишити ще на 10 хвилин, потім додати в каструлю засмажку. Варимо все разом ще 10 хвилин. Протягом 10-15 хвилин крем-суп повинен настоятися. За 5 хвилин до готовності посолити і поперчити. За бажанням можна додати червоного гострого перцю. За допомогою блендера перетворюємо суп в пюре. Сочевичний суп-крем подають з лимоном.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні