Домашній паштет з натуральних продуктів не потребує реклами. А особливість паштету з сочевицею в тому, що він прекрасно намазується на хліб. Це ідеальна закуска, а також корисна і вегетаріанська. Щобільше, вона може довго зберігатися в холодильнику.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 400 г вареної сочевиці (зеленої або коричневої)
  • 100 г цибулі
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. коріандру
  • 1/4 ч. л. чорного перцю

Сочевиця, фото: pixabay.com
Сочевиця, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цибулю нарізати і обсмажити. Збити в блендері всі інгредієнти. Подавати на хлібцях або зі свіжими овочами. Ось і весь рецепт! В результаті виходить нереальна смакота з найпростіших інгредієнтів.

До відвареної сочевиці також можна додати улюблені ароматні спеції. Наприклад, це може бути хмелі-сунелі, імбир мелений, сушений майоран, червоний перець.

Їсти сочевично-цибульний паштет можна як теплим, так і охолодженим. В холодильнику він зберігається до 4 днів. Закуска чудово поєднується з бездріжджовим хлібом, трохи підсушеним на сковороді без масла, і з сиром фета.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні