Суддя проекту "МастерШеф Україна" Ектор Хіменес-Браво поділився власним рецептом приготування іспанських чуррос. Батьківщиною чурос вважається Іспанія, де чурос традиційно подають на сніданок. Це - солодка обсмажена випічка з заварного тіста, що має в перетині вид багатокінцевої зірки або просто кругла в перерізі.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Ектора у соціальній мережі Instagram.

Для чуррос:
* 1 ст. води;
* 2 ст.л. вершкового масла;
* 1 дрібка солі;
* 2 ст.л. цукру;
* 1 ст. борошна;
* 1 яйце;
* 1 ч.л. ванілі;
* Олія для фритюру;
* Цукор і кориця мелена.

Рецепт//www.instagram.com/hectorjimenezbravo/
Рецепт//www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для шоколадного соусу:
* 1 ст. води;
* ¾ ст. цукру;
* ½ ст. какао-порошку;
* 1 ч.л. ванільною есенції;
* Дрібка солі.

Спосіб приготування:

1. Налийте воду разом з вершковим маслом, дрібкою солі і двома столовими ложками цукру в сотейник на середній вогонь. Перемішайте і почекайте, поки закипить.
2. Коли вода закипить, поступово додайте борошно і швидко перемішайте лопаткою, поки не отримаєте однорідне тісто. Ви дізнаєтеся, що суміш готова, коли вона повністю відшарується від стінок сотейника і почне утворювати кульку з тіста. Зніміть з вогню.
3. Викладіть тісто в миску і дайте йому охолонути приблизно 5 хвилин. Додайте яйце і ваніль, можна використовувати міксер, щоб тісто вийшло більш однорідним.
4. Помістіть суміш чуррос в кондитерський мішок.
5. Поставте наповнений олією сотейник на середній / сильний вогонь.
6. Якщо ви хочете, щоб ваші чуррос були покриті цукром і корицею, приготуйте миску з цукром або сумішшю цукру і кориці, вам потрібно буде посипати чуррос, поки вони гарячі, щоб цукор краще тримався.
7. Коли фритюр буде готовий, почніть класти смужки суміші чуррос в сотейник. Дуже обережно, адже він може бризнути. Для підтримки температури олії рекомендується готувати 3-4 чуррос за раз.

Шоколадний соус:
1. У маленький сотейник на середньому вогні налийте воду, цукор, какао-порошок і дрібку солі. Постійно помішуйте, поки цукор не розчиниться.
2. Дайте нагрітися пару хвилин і, коли сироп загусне, зніміть з вогню.
3. Додайте чайну ложку ванілі, знову перемішайте і дайте охолонути перед подачею на стіл.

Смакуйте з насолодою!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ектор Хіменес-Браво розповів про іншу молодь.

Як повідомляв Знай. ua, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пустив на свою кухню Фреймут.

Також Знай. ua писав, що кулінари-аматори з "МастерШеф" перетворять відходи на смачну їжу, найдивніший експеримент на кухні.