Запечена картопля з будь-яким м'ясом - неймовірно ароматна й ситна страва. Пропонуємо спробувати ще один цікавий спосіб приготування картоплі у духовці з курячим філе, сиром та маринованими огірками.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Картоплю промийте, загорніть у фольгу і випікайте у розігрітій духовці протягом 1 години, при 200 градусах. Краще відварити картоплю до м'якості, а потім поставити їх в духовку на 20 хвилин.
Приготуйте начинку за цей час. Куряче філе поріжте на кубики та обсмажте на сковорідці зі спеціями. Наприкінці додайте трохи води. Готове філе змішайте з нарізаними кубиками огірками, тертим сиром та подрібненою зеленню.
Коли картопля буде готова, ще поки вона гаряча зробіть надріз та розімніть серцевину. Першим шаром кладемо вершкове масло, далі викладаємо начинку, за бажанням змащуємо майонезом і кетчупом, посипаємо сиром і зеленню.