Спеціально для наших читачів ми виявили дуже цікавий рецепт для незабутнього обіду. На цей раз ми разом розберемося, як готувати "Овочевий крем-суп з картоплі і кабачків".

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Антихрючево".

Овочевий крем-суп з картоплі і кабачків, скріншот: YouTube
Овочевий крем-суп з картоплі і кабачків, скріншот: YouTube

Що нам потрібно: кабачки 500 г; картопля 400 г; морква 1 шт.; цибуля ріпчаста 1 головка; масло рослинне 3 ст. л.; перець чорний мелений за смаком; спеції за смаком.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Етапи приготування:

1. Почистити і вимити кабачки, моркву, картоплю і ріпчасту цибулю.

2. Моркву і цибулю збити в блендері, кабачки і картоплю нарізати кубиками.

3. Налити воду в каструлю, довести до кипіння, додати картоплю і кабачки.

4. Цибулю і моркву обсмажити на рослинній олії до золотого кольору. Додати обжарку в бульйон.

5. Всі овочі і бульйон перелити в блендер, збити, посолити і поперчити, всипати зелень.

Смачного!

Невелика порада від кухарів - для крем-супу доречні спеції, вони зроблять смак страви яскравіше і гостріше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помідори скибочками в желе: сама незвичайна консервація на зиму, яку Ви точно не пробували.

Як повідомляв Знай.uа, курячі рулетики з сюрпризом всередині: надзвичайно ніжне м'ясо і соковита начинка.

Знай.uа писав, срускетта з черрі: секрет приготування, який перетворить хліб з помідорами на шикарну закуску.