Пиріг "Маня Морковкіна" - це ніжний десерт з манки і моркви - просто тане в роті. Готується легко і просто, а на вигляд і смак просто неперевершений. Саме те до чаю і до кави у вихідний недільний день. Корисно і дітлахам, і дорослим!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

- Морква (дрібно терта) — 2 скл.

- Манка-1 скл.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

- Борошно-1 скл.

- Яйця-2 шт

- Цукор-1 скл.

- Ваніль-1 упак.

- Сода (гашена оцтом або розпушувач) — 1 ч. л.

- Кефір (йогурт) - 1 скл.

- Масло вершкове (маргарин) — 150 г

Пиріг з морквою, фото instagram
Пиріг з морквою, фото instagram

Спосіб приготування пирога:

1.Залити манку кефіром і залишити на 20-30хв

2. Натерти моркву на дрібну тертку і віджати сік - чим суші, тим краще.

3.Яйця збити з цукром, додати ваніль, розтоплений маргарин і перемішати.

4.Соду погасити оцтом і влити в суміш.

5.Додати просіяне борошно перемішати і всипати моркву.

6. Якщо є родзинки або курага - їх теж можна додати.

7. Додати вже набряклу манку і акуратно перемішати ложкою. Якщо це робити міксером, то готовий пиріг буде щільним.

8.Підготувати форму-змастити маслом або застелити пергаментом. Викласти масу і випікати 190-200град 40-45хв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.

Як повідомляв портал Знай.ua, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.

Також Знай.ua писав про рецепт смачних і швидких котлет з будь-якого фаршу.