Мариновані курячі шлуночки - ця страва настільки оригінальна і цікава, що ніхто з першого разу не зможе здогадатися, з чого насправді вона приготовлена. Проте зі столу зметуть її вмить.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - пару зубчиків
  • Оцет 5 % - 0,25 склянки
  • Рослинна олія - 0,5 склянки
  • Цукрова пудра - 0,5 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сіль, перець
  • Курячі шлуночки - 500 г

Мариновані курячі шлуночки, фото: кадр з відео
Мариновані курячі шлуночки, фото: кадр з відео

Мариновані курячі шлуночки, фото: кадр з відео
Мариновані курячі шлуночки, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, хто догодив їй краще, ніж Еллерт: "Ми дивимося в одному напрямку"

Колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі у власному будинку: артистка зворушливо попрощалася з батьком своєї дитини

Учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами та істерикою

Вікторія Булітко пішла з "Дизель шоу" і перетворилася на просту пенсіонерку у хустині: "Десять років тому..."

Показати ще

Приготування:

Курячі шлуночки відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і ріжемо соломкою. Додаємо порізану півкільцями цибулю, соєвий соус, цукрову пудру, перчимо і перемішуємо.

Поливаємо шлунки рослинною олією, додаємо пропущений через прес часник, вливаємо оцет, солимо. Акуратно перемішуємо і ставимо на ніч маринуватися в холодильник.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні