Бефстроганов - блюдо, яке колись було на піку популярності в радянських їдальнях, назване на честь графа Строганова. От такий був казус.

Але і в наші дні домогосподині люблять готувати бефстроганов в домашніх умовах, оскільки готується воно елементарно, а виходить дуже смачне м'яке м'ясце в сметанно-томатному соусі. Просто пальчики оближеш!

Пропонуємо легкий і смачний рецепт блюда "Бефстроганов"

Інгредієнти:

Яловичина 500 гр.
борошно
Цибуля
Томати у власному соку
сметана
спеції

Приготування:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Нарізаємо яловичину на смужки, складаємо в миску і присипаємо борошном.

2. Ріпчасту цибулю ріжемо й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо яловичину і смажимо кілька хвилин на сильному вогні, щоб утворилася скоринка і запечатався всередині м'яса сік.

3. Перекладаємо в глибоку каструлю або сковорідку.Тушкуємо томати у власному соку, додаємо кілька ложок сметани, суміш перців і трохи солі. Родзинка - додайте трохи пряної брусниці.

4. Змішуємо наш соус з м'ясом і залишаємо нудитися 20-30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо рецепт приготування домашнього натурального сиру для бутербродів

Як повідомляв портал Знай.ua, ситний салат з баклажанів не затримається на столі

Також Знай.ua писав про рецепт красивого домашнього зефіру з інжиру та грейпфрута