Українська ведуча "Нового каналу" Алла Костромічова вирішила поділитися секретами, які в підсумку дозволять докорінно змінити уявлення про найпопулярнішу "ранкову" вівсяну кашу. Вона стоїть нарівні з сирниками, пластівцями і омлетом, однак для того, щоб страва приносила радість, крім користі, ведуча "Супер Топ-моделі по-українськи" виділила кілька нехитрих порад.

Читайте Знай в Google News!

Вона розповіла, що дуже любить вівсяну кашу на кокосовому молоці, яке додає після варіння на воді. Крім того, вона додає кокосовий цукор або сироп агави, що дозволяють зробити блюдо солодше і смачніше.

"Кокосовий цукор - це закристалізований нектар, тому в ньому є багато корисних мікроелементів. Ще в кашу можна додавати фрукти, сухофрукти, горіхи. У період ягід не пропустіть можливість приготувати вівсянку з лохиною, чорницею", — розповіла жінка.

Алла Костромічова, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак, якщо ви дійсно хочете, щоб вівсянка приносила користь, слід уникати головної помилки, яка полягає в тому, що люди купують кашу швидкого приготування. Якщо вона вариться менше п'яти хвилин, організм отримує швидкі вуглеводи.

"Вона настільки технічно оброблена, що користі вашому організму не принесе. Раджу з вечора заливати вівсянку окропом, щоб вона простояла ніч у воді, а вранці просто доварити її", — підсумувала ведуча шоу "Супер Топ-моделі по-українськи", прем'єра якого відбудеться 16 жовтня, о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв "Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси - напівгола, але в черевиках.