Не всі готують котлети правильно, тому досвідчені кулінари поділилися секретами своєї майстерності, так як мало хто може встояти перед апетитним м'ясним делікатесом, який може бути поданий з пюре або відвареною картоплею. Смак у них бездоганний, роблячи котлети ідеальним доповненням вечері або обіду. Про це повідомляє видання "Белновости".

Читайте Знай в Google News!

Першим секретом виділили самостійне приготування фаршу з м'яса відмінної якості, так як найкращі котлети виходять саме в цьому випадку. "Сольні" варіанти не такі гарні, хоча є популярними, тому слід використовувати кілька видів м'яса, що дозволить страві стати більш уточненим і ароматним. Найбільш частою комбінацією вважається дієтична яловичина з жирною свининою.

Другий секрет - додавання яєчного жовтка в фарш не буде зайвим, так як це додасть котлет пишність. Серед овочів, які є третім секретом, виділяють цибулю, що перетворює котлети в справжній шедевр кулінарного мистецтва, і терту картоплю для більш свіжого і цікавого смаку.

Лук можна або подрібнити за допомогою блендера, або пропустити через м'ясорубку нарізану цибулю. Додавання молока або вершків для додання особливого відтінку смаку є поганою ідеєю, так як рідина в процесі смаження "тікає" і надає страві неприємну гіркоту.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Хліб - практично обов'язковий компонент, адже його можуть вимочувати в молоці або воді, вводячи потім в фарш. Однак ніякої користі для здоров'я немає і смакові якості страви виявляються посередніми, тому рекомендують експериментувати з іншими овочами і виводити в рецептуру їх замість хліба.

Воду можна замінити на колотий лід, що дозволить придбати страві ніжність і вишуканість. А останнім секретом виділяють правильну подачу, адже смак у котлет яскраво виражений, тому слід подавати цю страву з "простими" гарнірами і овочевим салатом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, незвичайний Закарпатський десерт з одного інгредієнта: рецепт леквара з Угорщини.

Як повідомляв "Знай.ua", Домашнє вершкове масло з коров'ячого молока: простий рецепт без консервантів і ароматизаторів.

Знай.ua писав, українець без сала, як човен без весла: корисні властивості улюбленого національного делікатесу, про які ви не здогадувалися.