Зараз ми розповімо, як зробити бюджетну смачненьку намазку на хліб, і які інгредієнти для цього знадобляться. В першу чергу-банку шпрот і два варених яйця. Потім по одній одиниці великої вареної моркви, плавленого сиру і великої цибулини. Ще по столовій ложці цукру і оцту, а також половина ч.л. солі і дві-три ст. л. майонезу. Можна додати кріп.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився Instagram-аккаунт cooking_mag.

Для приготування спочатку слід відкрити шпроти і злити масло. Рибу всередині розім'яти виделкою. Морква, сир і яйця слід натерти на дрібній насадці, а цибулину порізати маленькими кубиками, залити окропом і додати цукор, сіль і оцет, після чого залишити хвилин на 15 маринуватися. Рідина після закінчення часу-злити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Потім цибулю додається до решти інгредієнтів, кріп дрібно нарізається і теж відправляється в намазку. Всі підготовлені компоненти гарненько перемішуються, заправляються майонезом і вже готові для намазування на хліб.

Рекомендовано попередньо підсушити хліб в духовці або тостері, а на святковому столі можна подати дану намазку на Солоному крекері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квашена капуста, як з бочки: простий рецепт ідеальної закуски до картоплі, м'яса та інших страв.

Як повідомляв "Знай.ua", прості секрети, які дозволять котлетам стати кулінарним шедевром: бездоганне Доповнення до будь-якого гарніру.

Знай.ua писав, зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: як приготувати справжня українська страва.