Хочете порадувати рідних і близьких найніжнішим десертом, але всі кондитерські ідеї давно закінчилися, а купувати десерти в магазині — нітрохи не оригінально? Вихід є. Спробуйте приготувати апетитні" бомбочки " з полуничним джемом і кремом.

Унікальний рецепт публікує Telegram-канал" Салати та десерти", цей кулінарний винахід належить блогеру Мадіні. Приготування таких бомбочек займає зовсім небагато часу, а результат перевершує всі очікування. Відірватися від них складно. Але не турбуйтеся — ваші гості, а особливо діти, зметуть їх зі столу моментально, і спокушатися буде ніколи. Заінтриговані? Тоді швидше закуповуйте необхідні інгредієнти, і ми почнемо підготовку.

Інгредієнти:

Яйця 5 шт

Цукор 150 гр

Борошно 150 гр

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для крему:

Вершки 33% 300 мл

Сирний сир 250 гр

Цукрова пудра 5 ст л

Джем полуничний

Приготування:

Яйця з цукром збити до пишної, білої маси. Додати борошно і перемішати лопаткою. Розлити тісто на деко. Випікати при 180 гр до золотистої скоринки. Готовий корж порізати на кружечки. Кожен гурток просочити сиропом, змастити кремом і в середину покласти джем. Накрити другим кружечком. Краї обмазати кремом і вмочити в бісквітну крихту. Крихту зробити з обрізків коржа.

Готуємо крем: вершки збити до пишної маси, додати сирний сир і цукрову пудру, продовжувати збивати ще одну хвилинку. Готові тістечка відправити в холодильник на кілька годин просочуватися.

Приємного апетиту !

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зробити бюджетну смачну намазку на хліб

Як повідомляв портал Знай.uа, найпростіший рецепт квашеної капусти, як готували наші дідусі і бабусі

Також Знай.uа писав, як приготувати легендарну козацьку медовуху в домашніх умовах