Смак домашнього батона незабутній. Запашний хліб з духовки або хлібопічки своїм ароматом збере на кухні всю сім'ю, а домашні будуть просити добавки! Тим більше що магазинні батони давно вже не ті, що раніше. Instagram-блогер cooking_mag опублікувала рецепт батона, від якого неможливо відірватися. Спробуйте спекти його вдома, і ви неодмінно захочете повторити. А головне, на випікання піде всього 30 хвилин.

View this post on Instagram

🥖Я обожаю печь домашний хлеб! Он всегда намного вкуснее и мягче. А такие домашние батоны готовятся всего 30 минут!!! Попробуйте! Вам обязательно должно понравится 😉 ⠀ Ингредиенты: ● 250 г муки ● 6 г сухих дрожжей ● 4 г соли ● 30 г сливочного масла масла или маргарина ● 100 мл молока ● 50 мл воды ⠀ Для смазывания верха: ● 1 желток ● 5 г молока. ⠀ Приготовление: Смешать все сухие ингредиенты, добавить маргарин, молоко и воду. Замесить тесто. Сформировать шар и в тепло на 90 мин. Обмять и еще 10 минут подождать. Разделить на 5 частей, каждую часть раскатать в прямоугольник, скрутить и защипать края. На расстойку на 30 мин. Сделать надрезы и смазать желтком с молоком. ⠀ Выпекать при 180 градусах 20-30 минут. Готово ☺️ ⠀ Не забудьте поставить лайк, если понравился рецепт ❤️ ⠀ Приятного аппетита! ⠀ #еда #торт #десерт #закуски #салаты #пироги #рыба #торты #рецепты #кулинария #завтрак #закрутки #обед #ужин #вкусно #повар #блюда #пирог #тесто #выпечка #рецепт #заготовки #хлеб

A post shared by Рецепты (@cooking_mag) on

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

В Одесі 11-річну дівчинку викрали на очах у перехожих: запхав у багажник і втік

Dzidzio вперше прокоментував своє розлучення і розподіл майна: "Я це доведу"

Тіна Кароль з обручкою на пальці заявила про важливе: "Я змінилася"

"Не догледіла", - Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною здивували знімком з Туреччини

Показати ще

● 250 г борошна

● 6 г сухих дріжджів

● 4 г солі

● 30 г вершкового масла масла або маргарину

● 100 мл молока

● 50 мл води

Для змазування верху:

● 1 жовток

● 5 г молока.

Приготування:

Змішати всі сухі інгредієнти, додати маргарин, молоко і воду. Замісити

тісто. Сформувати кулю і в тепло на 90 хв. Обім'яти і ще 10 хвилин

почекавти Розділити на 5 частин, кожну частину розкачати в

прямокутник, скрутити і защипати краю. На расстойку на 30 хв. зробити

надрізи і змастити жовтком з молоком.

Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.