Консервування овочів часто вимагає спеціальних знань, навичок і особливо часу. Не кожна господиня хоче витрачати час на закочування банок. Якщо ви до таких ставитеся, то для вас є відмінний спосіб заготовки помідорів на зиму, але без консервування. В Instagram-акаунті "Рецепти Інста Світу" опублікували відео, в якому є докладна інструкція цього способу.

Читайте Знай в Google News!

"Сезон заготовок на зиму в самому розпалі. Ділюся з вами таким ось способом заморозки помідорів, взимку хоч і можна купити свіжих, смак у них абсолютно не той, що влітку, так що беріть на замітку.

▫️Томати перетерти в блендері або пропустити через м'ясорубку, додати за смаком гострий перець (за смаком, можна і не додавати)

▫️Раз️розкласти в силіконові форми або в пакети для заморозки і прибрати в морозильник

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

▫️Ось і все, дуже зручно, дістав і готуєш смачнючі страви.

P. S. можна туди ж додати базилік і часник", - йдеться в підписі до відео.

Нагадаємо, ми публікували рецепт золотистої перловки з овочами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: оладки з кабачків з сиром і часником - чудове поєднання простих продуктів у швидкому рецепті

Також портал "Знай.ua" писав рецепт простий сирної запіканки до чаю.