Десерт "Неженка" стане улюбленим зимовим ласощами дітей. Завдяки закатці воно буде завжди під рукою і ви зможете порадувати рідних смачним блюдом навіть в саму непогожу погоду.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • 5 кг. яблук
  • 1 банка згущеного молока
  • 0.5 склянки цукру
  • 1 склянка води

Приготування:

Яблука помити, дати стекти воді, потім очистити їх від шкірки і сердцевінкі розрізавши на 4 частини, порізати шматочками.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На дно посуду в якій будете варити влити воду (бажано взяти каструлю з товстим дном, щоб пюре не пригоріло), укласти яблука, накрити кришкою і варити на повільному вогні поки яблука не стануть дуже м'якими (приблизно хвилин 30).

Потім вимкнути вогонь і яблука ретельно розім'яти в пюре, можна занурювальним блендером, або просто товкачем розім'яти.

У яблучне пюре всипати цукор, перемішати і довести до кипіння, влити згущене молоко, розмішати, довести до кипіння і варити іноді помішуючи 5 хвилин (стежте щоб пюре не пригоріло!).

Готове пюре розкласти по стерильним баночках і закупорити прокип'яченими кришками. Укутати і залишити так баночки до охолодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепти з чудодійного" рогатого корінця", імбирні напої забезпечать вітамінами в холодну пору.

Як повідомляв Знай. ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.

Також Знай. ua писав, що Аніта Луценко видала рецепт корисного супу-пюре з брокколі, море вітамінів і мінімум калорій.