Рибка за цим рецептом виходить ніжною, соковитою і дуже смачною. Ця страва добра тим, що вона поєднує і рибу, і овочі, що дуже корисно. Таке блюдо можна приготувати як на святковий стіл, оскільки воно виглядає дуже красиво, так і у звичайний день.

Фарширована скумбрія з овочами

Для страви нам знадобиться:

🔸свіжа сĸумбрія
🔸морква
🔸цибуля
🔸картопля
🔸сіль, чорний мелений перець і солодка паприка

Миємо рибку і виймаємо нутрощі і хребет через спинку. Це не так складно, як може здатися. Обов'язково на спинці зріжте плавники та акуратно вийміть хребет.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Попередньо обсмажте моркву і цибулю, посоліть і поперчіть

Начиніть скумбрію овочевою заготівлею і викладіть на деко покрите пергаментом, змащувати маслом пергамент не потрібно, а щоб рибĸа не прилипла, покладіть під неї тонкі кружальця лимона - він і захистить нашу рибу від прилипання і додасть чудовий аромат.

Навколо скумбрії викладаємо картоплю, яку посипаємо рясно паприкою і даємо трохи солі і перцю.

Ставимо наше блюдо в розігріту до 180С духовку на 40 хвилин.

Овочі просочаться соком жирної, але корисної скумбрії і можете бути впевнені - цей шедевр зметуть зі стола за мить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.

Також Знай.ua писав про рецепт золотистої перловки з овочами