Осінь вже стрімко підходить до свого прощального акорду. Прийшов час для теплих вечорів в компанії друзів або близьких, а щоб вечір був особливим, звичайно, потрібен гарячий чай або кава. У бонус до ідеального вечора у нас є чудовий рецепт рум'яного рулета.

Читайте Знай в Google News!

Готування не займе купу часу, проте цей рулет ще надовго залишиться у вашій пам'яті. Про цей рецепт нам стало відомо завдяки новій публікації в Telegram-каналі "Два рецептика".

Бісквітний рулет, фото: кадр з відео
Бісквітний рулет, фото: кадр з відео

Що нам потрібно: - яйця 4 штуки; - цукор 120 гр; - борошно 120 гр; - вишневий конфітюр 1 баночка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як готувати: яйця з цукром збити до розчинення цукру. Далі просіяти борошно і акуратно все перемішати лопаткою або ложкою. Залити тісто на деко, застелене пергаментом. Випікати при 180 гр хвилин 10-12. Готовий корж застелити серветкою і згорнути в рулет. Залишити так на хвилин 10. Потім корж розгорнути і обмазати вишневим конфітюром. Загорнути в рулет і прикрасити на ваш розсуд. Смачного, сподіваємося у тебе наш дорогий читач, все вийде.

Варто також нагадати нашим читачам, що для багатьох любителів поїсти в довгоочікуваній дієті найстрашніше далеко не голод, а думки, які необхідно тримати в голові, наприклад: "Що ж ще з'їсти?". Адже не всі системи для схуднення мають чітке меню з великою кількістю рецептів. Іноді потрібно і серйозно напружити фантазію, щоб скласти смачний і в той же час відповідний дієті план харчування. У дієтологів є своє рішення такої проблеми. Головні герої - вівсянка, сир і яблука. Кожен з цих продуктів регулярно фігурує в чиїйсь новій програмі. Будь-який з цих продуктів хороший для спалювання жиру сам по собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ароматні рогалики з карамеллю, сиром і маком: простий рецепт на радість всій родині.

Як повідомляв Знай.uа, як перетворити звичайний горох на ідеальний перекус для всієї родини: точно розвариться.

Знай.uа писав, десерт змусить дітей верещати від захвату: всього 5 кг яблук і банка згущеного молока.