Зараз ми з вами розберемо рецепт солодкого десерту з яблук, запечених в тесті, під назвою "Шарлотка". Він повинен подумки забрати вас назад в дитинство, де ви могли вперше його спробувати. Однак для початку слід розповісти про необхідні інгредієнти. Нам знадобляться три яйця, 500 грам яблук (це десь чотири-п'ять одиниць) і 250 гр. борошно. Також 180 грам сметани, 130 г цукру, 60 мілілітрів рослинного масла, дві чайні ложки розпушувача і ванілін за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Рецепт поділився Instagram-аккаунт pp_foodpro.

Приготування починається зі змішування яєць з цукром, які необхідно довести до гарної пишної піни міксером або блендером. Згодом додаються інші інгредієнти знову перемішуються міксером.

Нарізані кубиком яблука всипаються в готову масу і змішуються з тестом. Сформовану суміш слід викласти в будь-яку форму, яку при необхідності можна змастити маслом. Зверху по колу можна присипати тонко нарізаними часточками яблук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Запікання відбувається в розігрітій духовки при 180 градусах Цельсія протягом 50-60 хвилин. Автор ставить в центр і вибирає нижній нагрів. По готовності "Шарлотку" можна прикрасити цукровою пудрою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.

Знай.ua писав, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.