Настав сезон баклажанів, а це означає, що ваша кулінарна фантазія отримає небувалий простір для польоту. Цей недорогий і універсальний овоч має масу способів застосування в кулінарії. На окрему увагу заслуговує асортимент закусок, які можна приготувати з баклажана. Використовуючи різні спеції і способи приготування, можна домогтися ефекту "пальчики оближеш", витративши зовсім небагато часу і коштів.

Сьогоднішній рецепт баклажанної закуски запропонував Telegram-канал"Кулінарія". На відео ви можете побачити, як вона готується на практиці, а нижче ознайомитися з теорією. Починайте осягати кулінарну майстерність разом з нами.

ІНГРЕДІЄНТИ

Баклажан-6 шт
Перець-6 шт
Петрушка-пучок
Часник - 1 головка
Масло для смаження
Сіль за смаком
Борошно-3-4 ст л

Баклажан нарізати кільцями і замочити в солоній воді, щоб пішла гіркота. Перці очистити від насіння і розділити на 4 частини. Баклажани обваляти в борошні і смажити. Перці смажимо відразу з двох сторін. Складаємо шарами в скляному або емальованому посуді і кожен шар посолити, додати часник і зелень. Закуску можна їсти відразу, але краще, якщо дати їй постояти в холодильнику пару годин. ⠀
Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, рецепт шаруватого салату" Мімоза " і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.

Як повідомляв портал Знай.ua, голубці для ледачих без рису: оригінальне блюдо вразить сім'ю і гостей.

Також портал Знай.uа писав про рум'яному рулеті до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.