Мариновані кабачки з медом та часником - це неймовірна закуска, яка змітається зі столу за лічені хвилини. Існує багато смачних страв з цього овочу, але завдяки особливому способу маринування, цей
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 500 г молодих кабачків
- 1,5 ч. л. солі
- 70 г рослинної олії
- 2 ст. л. оцту
- 2 ст. л. меду
- 5-6 зубчиків часнику
- мелений чорний перець
- свіжа зелень
Приготування:
⠀
Кабачки помийте і очистіть від шкірки. Але якщо вони молоді, то шкірку можна залишити. Наріжте овочі дуже тонкими кружечками або смужками. Найкраще скористатися овочерізкою, тоді скибочки будуть ідеально тонкими. Залишити їх ненадовго, щоб стекла зайва вода.
У Києві дитина випала з 15-го поверху, ангели не встигли: "Не дай Боже нікому..."
Перероблена "пацанка" Покрищук виставила худе тіло, самі ребра: "Дивись біцепси які"
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
Арсен Мірзоян показав свою улюблену красуню, і це не дружина: "Мрій!"
Для приготування маринаду видавіть часник, змішайте його з соняшниковою олією і медом. Ретельно перемішайте і додай оцет, перець і дрібно нарізану зелень. Ще раз добре перемішайте.
⠀
Тепер злийте з кабачків воду, добре вичавіть їх руками, залийте маринадом і ретельно перемішайте. Приберіть в холодильник на 2-3 години. після цього мариновані кабачки можна подавати до столу. Ця закуска поєднується з усіма стравами, її можна подавати до будь-якого гарніру.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,