Розсипчаста, пісна каша з перловки з грибами і цибулею - навдивовижу апетитна і смачна страва. Її можна готувати не лише в піст, оскільки перловка за цим рецептом виходить досить ситною та цікавою на смак.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом смачної перлової каші з грибами поділився сайт "Смачні рецепти".

Інгредієнти:

  • Крупа перлова - 250 г
  • Печериці - 200 г
  • Морква - 200 г
  • Цибуля - 100 г
  • Олія рослинна 3 ст. л
  • Сіль

Перлова каша, фото: кадр з відео
Перлова каша, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рецепт приготування:

Печериці або гливи нарізаємо пластинками. Натираємо моркву на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії.

Перлову крупу перебираємо, прожарюємо на сковороді. Потім заливаємо крутим окропом, даємо набрякнути. Варимо на маленькому вогні до готовності. Засмажку змішати з кашею і можна подавати на стіл.

Перлова каша, фото: кадр з відео
Перлова каша, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь